top of page

SOLUTIONS

Met behulp van intelligente software oplossingen brengen wij op laagdrempelige wijze de volledige afdrukomgeving in kaart.

 

Na een gedegen advies kunnen door inzet van geautomatiseerde processen veel tijdrovende handelingen uit handen worden genomen. Ook ontdekken we vaak verbeterpunten om bijvoorbeeld beveiligingsrisico's te verminderen of het milieu impact te verlagen.

OPTIMALISEER BEDRIJFSPROCESSEN
 

Hoeveel tijd en geld verlies je aan voorraadbeheer of het afhandelen van verschillende inkoopfacturen?

 

Door alleen al een Managed Supply Service vorm in te zetten elimineer je deze tijdsrovende maar vooral ook kostbare werkzaamheden.

 

Er zijn vele processen waar je niet dagelijks bij stilstaat maar waar je met onze ondersteuning enorm veel voordeel uit kunt halen.

VERBETER DE CARBON FOOTPRINT

 

De grootste winst binnen een afdrukomgeving is te halen door bewuster of zelfs niet af te drukken. Wij stimuleren minder afdrukken!

Slimme technologieën zoals energysave, tonerbesparing, kleurinstellingen, Follow Me printing of digitalisering van werkprocessen realiseren niet enkel een kostenbesparing maar leveren vooral ook een efficiencyslag op met een positieve impact op het milieu.

 

ELIMINEER BEVEILIGINGSRISICO'S

 

In bijna iedere organisatie is de beveiliging van informatie uitstekend beschermd.

Werkstations worden gemonitoord, e-mail gaat langs een firewall maar waar veel organisaties niet aan denken is het afdruksysteem waar vaak iedere gebruiker onbeperkte toegang tot heeft.

 

Elke moderne printer of MFP is in werkelijkheid een kleine server. Kwaadwillende kunnen relatief eenvoudig toegang verkrijgen tot het apparaat met alle mogelijke nadelige gevolgen. Wij adviseren je graag om deze risico's volledig te elimineren.

bottom of page