top of page

ASSESSMENTS

Zeker 70% van alle organisaties heeft niet helder inzichtelijk wat de werkelijke kosten en impact van de afdrukomgeving is.

 

MPS Assessments biedt assessment services om inzicht te krijgen en advies te geven middels een professioneel optimalisatieplan. Hiermee garanderen wij een efficiëntere en geoptimaliseerde afdrukomgeving.

VERLAAG UW TOTALE KOSTEN
 

Een gemiddeld bedrijf geeft tussen de 1 en 5% van de overhead kosten uit aan het vervaardigen van documenten.

 

Door professioneel inzicht te brengen in de totale afdrukomgeving ontstaat een helder overzicht waaruit eenvoudig pijnpunten kunnen worden gehaald. Door deze adequaat aan te pakken zijn kostenbesparingen te realiseren tot wel 50%.

VERHOOG PRODUCTIVITEIT
 
Met grote regelmaat zien we organisaties met veel wildgroei aan apparatuur. Dit met alle mogelijke risico's. Vaak worden systemen niet optimaal ingezet of moeten uw medewerkers onnodig wachten of lopen waardoor tijd en dus geld verloren gaat.
 
Samen achterhalen wij de probleemgebieden en adviseren je met een optimalisatieplan. Hierin zijn de financiële voordelen maar zeker ook de efficiency gerelateerde voordelen met bewezen argumenten onderbouwd.
BLIJF IN CONTROL

 

Een van de meest vergeten onderdelen van een goede afdrukomgeving is het continu inzichtelijk houden van de kosten en het verbruik.

 

Door de inzet van intelligente software met uitgebreide rapportages blijf je 24/7 in control waardoor je pro actief kunt inspringen en optimaal profiteert van een gezonde en transparante Total Cost of Ownership.

bottom of page